De mensen van de Mat

Directie en medewerkers
De directie van Bureau de Mat Training en Opleiding bestaat uit Bas van Raaij en Jan Boogaarts. Bas is, samen met onder anderen Tom Kuipers, een van de grondleggers van de Mat, Jan is bij de Mat als een van de eerste freelance trainers, maar gaandeweg steeds meer 'van de Mat' geworden.
Op kantoor werkt Joelle Warners, zij zorgt ervoor dat de organisatie van de activiteiten achter de schermen van Bureau de Mat vlekkeloos verloopt.

Freelancers en licentietrainers
Verder is er een groep actieve freelance trainers actief bij onze organisatie: Tom Kuipers, Henriette Cuperus, Ingeborg Siteur, Liselore Schickendantz, Bas Houtman, Kim Linders, Karin Zeekaf, Jelmer Veenstra en Tanja Porebska.

Ook kunt u in verschillende organisaties trainers tegenkomen van de Mat. Zij bieden onder licentie trainingen van Bureau de Mat aan. Zij bieden soms trainingen voor professionals, soms voor familieleden, soms voor beide groepen trainingen aan binnen hun organisatie. Deze groep bestaat op dit moment uit:

Jan Brinkman, Sandra de Cocq en Teije Sikkema bij GGZ Friesland.
Petra Waaijenberg, Anneloes Wensveen en Kim Linders bij het Vincent van Gogh Instituut.
Jan van Oudenhoven en Ingrid Slijkerman bij GGZ Noord-Holland-Noord.
Eric Grootendorst, Anouska Klaassen en Sandra Stormbroek bij GGZ Centraal.
Hugo van Reijten en Monique Schilders bij Mondriaan Zorggroep.
Henriette Cuperus, Ramon Watson, Rick Millarson, Tanja Porebska, Charlotte Valk, Fatima Rkouni, Dennis Verwoert, Denise Brouwer, Renate van Kronenburg en Amanda Kruit bij Antes.
Jelmer Veenstra, Saskia den Boogert en Jeroen Laan bij Stichting Anton Constandse.
Karin van der Steen, Carina Barth, Trees den Brok, Harm Gijsman en Annette van den Broek bij Pro Persona.
Sanne van Eeghen bij Arkin.


Effectief, leuk en to the point!een deelnemer
Het is eigenlijk een heel eenvoudige methode, maar met een groot effect op mij persoonlijk.een deelnemer
Bijzonder waardevolle training.een deelnemer

Foto
Chimpansees hebben de gewoonte om conflicten op te lossen met zoenen. Het hoort bij de manier waarop zij toenadering zoeken na een ruzie of gevecht.

Wij gaan zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. In de privacy verklaring staat hoe we dat doen.