Bas van Raaij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Bas van Raaij (Oprichter van Bureau de Mat) geridderd in Vilsteren vanwege verdiensten in geestelijke gezondheids­zorg

Vanwege zijn verdiensten in de geestelijke gezondheidszorg is Bas van Raaij (oprichter van Bureau de Mat) op 14 oktober j.l. door de burgemeester van Ommen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Bas van Raaij:

“Toen de woorden… ‘Ik wil U hartelijk bedanken voor wat u de afgelopen jaren voor heel veel mensen hebt betekend: als vakman, als collega en als medemens. Al uw inzet is niet onopgemerkt gebleven. Daarom heeft het Zijne Majesteit behaagd…’ door de burgemeester werden uitgesproken werd ik diep geraakt.
Door de erkenning, door de reis die ik samen met anderen heb gemaakt de afgelopen 40 jaar en waar ik op terugkijk, door de eer en door het gezien worden in wat je al heel lang doet en waar je in gelooft.
Ik kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk was om mee te maken.
Allemaal vriendelijke woorden, van verschillende kanten en ontelbaar veel reacties van mensen die ik in die afgelopen 40 jaar heb ontmoet als cursist, als professional, als ouder of als collega. En pas na twee weken luwde al die reacties. Ik heb er enorm van genoten en ik ben er dankbaar voor.
Zo……….en nou weer aan het werk!”
Populaire trainingen:

Wil je een persoonlijk opleidingsadvies?

Heb je nog vragen over deze training of wil je een persoonlijk opleidingsadvies? Bel dan 023 – 53 11 065 of gebruik ons contactformulier.
We helpen je graag beter te worden.